Guest.
Welcome, edit me baby!

正在浏览该主题的用户: 1 个游客

主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
516 0
puma court rider verkkokauppa
#1
PUMA julkisti Rider-perheen uusimman laajennuksen, The Court Riderin rapid suorituskykyisen koripallokengän, joka yhdistää Rider-sarjan ajattoman tyylin PUMA Hoopsin uusimpaan koripalloteknologiaan ja luo täydelliset tennarit kentällä ja sen ulkopuolella pelaamiseen. Riderissä on täyspitkä Rider-vaahtomuovivälipohja, joka on suunniteltu erityisesti koripalloon, puma wild rider suomi verkossa täysin peittävä kumipohja, jossa on PUMA: d kulutusta kestävä kumimateriaali, ja dynaaminen nyöritysjärjestelmä jalan etureunassa parantamaan vakautta ja tukea.

PUMA ja maailmanlaajuinen videopelien julkaisija 2K julkistivat yhteistyön, jossa on uusi Court docket Rider 2K, lyhythihaiset ja pitkähihaiset T-paidat PUMA Nets -maskotilla ja kaksivärinen huppari, jossa on rohkea 2K21-grafiikka. puma court rider verkkokauppa suomi 2 CARAT on täydellinen -pituus Rider-vaahtomuovivälipohja, joka on suunniteltu takaamaan äärimmäisen mukavuuden kumipohjalla ja dynaamisella nauhoitusjärjestelmällä, joka tarjoaa tukea ja vakautta paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Tule kävelemään villin puolelle. puma city rider suomen online Yhdistelmällä kontrastisia eläinkuvia, tuoreita materiaalisekoituksia ja korostettuja yksityiskohtia Wildcats-pakkaus tehtiin hallitsemaan. Tämän Puma Foreseeable future Riderin kantapään yläosassa about tiikerigrafiikka, joka erottuu gepardin alaosasta. Lisäksi meillä about valkoinen välipohjassa ja musta kumipohja viimeistelee lookin.


论坛跳转: